0
DEFENSE & SECURITY 2023
tayland v1.jpg

TİSAŞ yeni modelleriyle Tayland’da

 

Türkiye’nin ve Dünya’nın önde gelen hafif silah üreticileri arasında yer alan TİSAŞ, ürün listesine dahil ettiği en yeni modellerini Tayland’da profesyonellerin beğenisine sundu.

 

Sahip olduğu Ar-Ge merkezi sayesinde geliştirdikleri en yeni ve inovatif ürünleri Tayland’da sergileyerek Türk savunma sanayinin son dönemlerde yaptığı atılımları da tüm dünyaya bir kez daha duyurdu. Konuyla ilgili bilgi veren TİSAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah ERDEM, “Uzun bir Ar-Ge süreci sonunda geliştirdiğimiz ve 5.7x28 mm kategorisinde mühimmat sarf eden PX-5.7 modelimiz, elde ettiği yüksek çekirdek hızı ve sahip olduğu zırh delici özelliği ile Dünya’da sayılı ürünler arasında yer alıyor. Tamamen kolluk güçlerinin ihtiyaçları dikkate alınarak geliştirilen bu model, patentli çalışma sistemi sayesinde kullanıcıya asgari seviyede geri tepme ve şahlanma kuvveti sunuyor.” dedi.

 

PX-5.7 modeline ait altyapı hazırlıklarını büyük oranında tamamladıklarını belirten ERDEM; “Dünyada bu kalibrede üretim yapan nadir firmadan biriyiz. Bu modelimiz sivil kullanıcıların yanında bazı ülkelerin kolluk güçleri tarafından özellikle ilgi görüyor. PX-5.7 modelimiz henüz satışa sunulmamasına rağmen yüksek miktarlı taleplerle karşılaşıyoruz ve şuan üretim bandımızın büyük bir kısmını doldurmuş durumdayız.” dedi.

Daha fazla bilgi içinBİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

©2024 - TİSAŞ Trabzon Silah Sanayi A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.