0
IDEF'23
idef23.jpg

TİSAŞ Trabzon Silah Sanayi A.Ş. 25-28 Temmuz 2023 tarihlerinde İstanbul Tüyap Fuar alanında düzenlenen, IDEF 2023 Uluslararası Savunma Sanayi Fuarına katıldı.

TİSAŞ Trabzon Silah Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Temsilcisi Murat Alemdaroğlu yaptığı açıklamada; “Dünyanın en büyük savunma sanayisi buluşmalarından olan ve bu alanda önemli bir tanıtım, pazarlama ve iş birliği platformu haline gelen IDEF’23 Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı yoğun bir ziyaretçi katılımı ile gerçekleşti. Dünya çapında üst düzey devlet ve özel sektör yetkililerinin katılım gösterdiği fuarda firmaların yeni teknolojileri ve ürünlerini sergilendiği önemli bir etkinlik oldu. Bu etkinlik Cumhurbaşkanımızın ziyareti ile daha bir anlam kazandı ve Ülkemizin bu anlamdaki başarıları bir kez daha gözler önüne serildi. Firmamız da elde ettiği başarıları ve yenilikçi ürünleri ile bu fuarda yerini aldı” dedi.

Yenilikçi Ürünlerimiz İlk Kez IDEF’te Sergilendi

IDEF’te ilk kez sergilenen ürünler hakkında bilgi veren Murat Alemdaroğlu; “TİSAŞ olarak TÜBİTAK ile yürüttüğümüz yenilikçi ürünlerimizi ilk kez IDEF 2023 Uluslararası Savunma Sanayi Fuarında sergileme imkânı bulduk. 5.7x28mm kategorisinde yer alan ve Dünya’da sadece dört firmanın ürettiği bir ürünü, PX-5.7 adı ile birlikte yerlileştirerek Ülkemiz ’de ilk kez bu fuarda sergiledik. Kolluk güçleri ile geliştirdiğimiz bu ürünümüz yerli ve yabancı ziyaretçilerden ve şirketlerden yoğun ilgi gördü. Buna ilave olarak sportif atıcılık ve yakın koruma alanlarında da oluşturduğumuz üç yeni modelimiz yine ilk kez bu fuarda yerini aldı” dedi.

Daha fazla bilgi içinBİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

©2024 - TİSAŞ Trabzon Silah Sanayi A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.