0
LAAD 2023
haber laad.jpg

Güney Amerika Bölgesi’nin en büyük savunma sanayi fuarı olarak bilinen ve ülkemizin mili katılım olarak iştirak ettiği bu fuarda tüm dünyadan 500 firma yer alıyor.

Sektörde sahip oldukları 30 yıllık bir tecrübe ile 60’dan fazla ülkeye ihracat yaptıklarını belirten TİSAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Erdem, Türkiye ile Brezilya arasında 2022 yılında Savunma Sanayi İşbirliği anlaşması yapıldığını hatırlattı.

TİCARET HACMİ BÜYÜYOR

Bu anlaşma sayesinde iki ülke arasındaki ticaret hacminin gün geçtikçe yükseliş gösterdiğini ifade eden Erdem, “TİSAŞ olarak da işbirliği içinde olduğumuz partnerimizle birlikte Brezilya’ya 2018 yılından itibaren düzenli ürün tedariki yapmaktayız. Konum olarak uzak olsa da pazardaki marka bilinirliğimiz ve kalite değerimiz sayesinde ihracat değerlerimiz gün geçtikçe artış gösteriyor. Bu yüzden Latin Amerika pazarını önemsiyor ve 2023 yılı için oluşturduğumuz yenilikçi ürünlerimizi bu fuarda müşterilerimizle buluşturuyoruz. Kuracağımız yeni işbirlikleri sayesinde özellikle profesyonel kullanıcılara hızlı ve modern çözümler sunmayı planlıyoruz” dedi.

Daha fazla bilgi içinBİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

©2024 - TİSAŞ Trabzon Silah Sanayi A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.