0
Organize Sanayi Bölgesi Üst Kuruluşu'ndan TİSAŞ'A Ödül
web haber 500x383 copy.jpg

Organize Sanayi Bölgesi Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından her yıl düzenlenen OSB Yıldızları ödül töreni, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih KACIR’ın katılımıyla Kocaeli Gebze Bilişim Vadisi’nde gerçekleştirildi. 11 farklı kategoride yapılan değerlendirme sonucunda başarılı firmalara ödülleri takdim edildi.

Doğu Karadeniz’in savunma sanayi alanındaki en büyük üreticisi konumunda olan TİSAŞ Trabzon Silah Sanayi A.Ş., yaptığı ihracat, sağladığı istihdam ve oluşturduğu AR-Ge harcamaları neticesinde özel ödüle layık görüldü. 65 ülkeye yaptığı ihracatı Ülkemizin bayrak taşıyıcı firması THY’nın iştiraki Turkish Cargo ile gerçekleştiren TİSAŞ, en fazla ülkeye yapılan ihracat kategorisindeki özel ödülünü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih KACIR’ın elinden aldı.

Konu hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Temsilcisi Murat ALEMDAROĞLU “Katma değeri yüksek ihracatımızla ülkemizde değer, bölgemizde ise istihdam oluşturmaya devam ediyoruz. Sahip olduğumuz Ar-Ge Merkezi sayesinde, üniversite-sanayi işbirliğinin en güzel örneklerini gerçekleştiriyoruz. Meydana getirdiğimiz yenilikçi ürünlerimiz ile hafif silah sanayinde ilkleri oluşturmaya çalışıyoruz. Yaptığımız teknolojik yatırımlarla önümüzdeki dönemde savunma sanayi alanında daha büyük projelere imza atacağız. Bugün ki ödül de bu çalışmalarımızın güzel bir karşılığı oldu. TİSAŞ olarak gelecek dönemlerde yeni başarılara birlikte imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Daha fazla bilgi içinBİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

©2024 - TİSAŞ Trabzon Silah Sanayi A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.